Internationale verhuizingen

In rechte lijn naar de eindbestemming!

Verhuizen u en uw gezin naar de zon? Wacht uw bedrijf een nieuwe professionele uitdaging in Azië? Of is het nu eindelijk tijd om te rentenieren? Waar u ook heen gaag, verhuisbedrijf Verhuizingen Louis volgt.

Een internationale verhuizing? Dat is voor professionals, zoals onze internationale verhuizers. Zo bent u er zeker van dat alles mooi op tijd en in perfecte staat zijn buitenlandse bestemming bereikt.

Netwerk van internationale verhuizers

Bij internationale verhuizingen komt heel wat kijken. Van inpakken, over de afhandeling van douane- en verzekeringspapieren, tot de reservering van verschillende transportmiddelen.

Gelukkig stoppen de goede zorgen van Verhuizingen Louis niet aan de grens.

Voel U meteen thuis in Uw nieuwe woning

Zo voelt u u meteen thuis. Meer nog: u hebt zelfs de tijd om te klinken op uw buitenlandse avontuur.

Van een zonnige internationale verhuizing gesproken. Inpakken en wegwezen? Wij garanderen u een zorgeloze internationale verhuizing.

  • Uw huisraad of kantoormeubilair wordt stevig ingepakt in aangepast materiaal.

  • Uw huisraad of kantoormeubilair wordt stevig ingepakt in aangepast materiaal.Geen stuk is te groot, te zwaar of te kostbaar: alles wordt zorgvuldig naar uw bestemming gebracht. En daar ook uitgepakt en gemonteerd.

  • Een netwerk van internationale verhuizers staat klaar om alle douaneformaliteiten bij vertrek en aankomst te regelen. En brengt ook de nodige verzekeringen in orde.

  • Afhankelijk van uw bestemming regelen onze internationale verhuizers een vliegtuig, boot met zeecontainer, of vrachtwagen - of een combinatie van deze transportmiddelen.

Menu