Verhuiscontainer huren?

Verhuiscontainers: Een stuk relaxter

Wij kunnen uw verhuiscontainer bij  ons in bewaring nemen. Ideaal voor tijdelijke of langdurige opslag van uw inboedel of andere goederen. AI onze containers worden bewaard in een nieuwbouw hal en dit onder temperatuur- & vochtcontrole. Opslag van de container is zowel binnen als buiten mogelijk. De afmetingen van onze verhuiscontainer zijn 33m3 (6m x 2,4m x2,40m)

Verhuiscontainers

Het unieke aan de verhuiscontainers? Uw spullen blijven zo veel mogelijk onaangeroerd, waardoor we de kosten én het risico op schade verminderen.

Een verhuiscontainer vereist immers minder handling, want u moet uw spullen maar één keer inladen en bij terugkeer van de container één keer uitladen.

Dankzij ons systeem van afneembare verhuiscontainers, kunnen wij uw inboedel verhuizen en stockeren ZONDER overladen: U bespaart alzo op extra (dure) manipulatiekosten en is natuurlijk ook beter voor Uw meubilair. Deze vorm van meubels stockeren is uiteindelijk 40% goedkoper dan de concurrentie.

Verhuizen met een container

-Verhuizingen Louis brengt één of meerdere verhuiscontainers tot aan uw deur. En laadt ter plaatse uw meubelen, huisraad of kantoorspullen in.

-Daarna rijden we de gevulde verhuiscontainers naar ons magazijn, zonder ze uit te laden. Voor een tijdelijke opslag, zo lang u maar wenst.

-We halen uw meubelen pas uit de verhuiscontainers, wanneer we ze op hun definitieve bestemming afleveren.

Onze verhuiscontainers zijn een tweede thuis voor uw spullen. De bewaring ervan gebeurt altijd onder temperatuur- en vochtcontrole. Zodat ze geen schade oplopen, en ze straks weer als vanouds blinken op hun nieuwe plek.

Menu