Uw verhuisdienst in Limburg

Comfortabel verhuizen met onze verhuisdienst

Het verhuizen van al uw bezittingen kan vaak leiden tot veel stress, paniek en onvoorziene ongelukken. Gelukkig hoeft u deze lasten niet alleen te dragen. Onze gerenommeerde verhuisdienst in Limburg kan u hierbij helpen en uw lasten verlichten of zelfs helemaal wegnemen.

Verhuizingen Louis is een gespecialiseerd bedrijf dat al sinds 1936 actief is in volledige verhuizingen. Of het nu gaat om een particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen of internationale verhuizingen, u kunt bij Verhuizingen Louis terecht.

Verhuisdienst met met verhuisdozen

Een succesvolle verhuizing begint met een goede verpakking. Laat het inpakken gerust over aan onze verhuisdienst of doet u het liever zelf? Bij Verhuizingen Louis bieden we opbergdozen aan voor uw boeken, vaatwerk en zelfs uw kledingkast.

Naast verhuisdozen kunt u bij ons ook terecht voor ander verpakkingsmateriaal, zoals bubbelplastic, popcornvulling en matrashoezen. Een degelijke voorbereiding en het gebruik van de juiste verhuisdozen zijn cruciaal voor een succesvolle verhuizing!

Verhuisdienst inclusief  opslagruimte

Heeft u uw oude woning of kantoor al verlaten, maar is uw nieuwe plek nog niet helemaal klaar? Geen zorgen! Voor de meubelen waar u nog geen plek voor heeft, kunt u terecht in ons magazijn.

De mobiele verhuiscontainers van Verhuizingen Louis zijn uniek en perfect geschikt voor tijdelijke opslag van uw inboedel. De Meubelbewaring gebeurt altijd onder temperatuur- en vochtcontrole, zodat uw meubels geen schade oplopen.

Verhuisdienst inclusief verhuislift

Woont of werkt u in een appartementsgebouw en heeft u moeite om grote stukken via de trap of lift naar beneden te krijgen? Of heeft u te maken met obstakels zoals een te smalle hal of lift/trap? Maakt u zich geen zorgen! Met onze verhuisdienst wordt het zware tillen en verplaatsen volledig aan ons uitbesteed.

Onze verhuisliften reiken tot de 8e verdieping en hebben een laadvermogen tot 300 kg. Zo kunt u zelfs de grootste stukken gemakkelijk verhuizen.

Met onze ervaren vakkennis kunnen wij op de meeste plaatsen onze verhuisliften professioneel opstellen en u helpen met het in- en uitladen van uw inboedel. Contacteer ons op het nummer 011 22 38 38 om een offerte aan te vragen.

Menu