Verhuisfirma Bree

Bent u van plan om te verhuizen van of naar Bree?

Heel uw inboedel verhuizen gaat dikwijls gepaard met de nodige stress, soms paniek en zelfs ongewild brokken. Maar waarom alles zelf doen; een gespecialiseerde en gerenommeerde verhuisfirma kan deze lasten voor u verlichten of wegnemen. Zowel voor particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen als internationale verhuizingen kan u bij Verhuizingen Louis terecht voor:

Verhuisdozen
Bree

Een goede verhuizing begint met een goede verpakking. Bij Louis Verhuizingen vindt u opbergdozen voor boeken, vaatwerk en voor uw kleerkast.

Naast verhuisdozen kan u bij ons ook ander verpakkingsmateriaal kopen zoals bubbelplastic, popcornvulling en matrashoezen. Alles staat of valt met een degelijke voorbereiding en het inpakken in de correcte verhuisdoos!

Opslagruimte te huur
Bree

Wilt u een opslagruimte huren in Bree? Heeft u bijvoorbeeld uw oude woning of kantoor al verlaten, maar is uw nieuwe plek nog niet helemaal klaar? Geen paniek! De meubelen waarmee u nog geen weg weet kan u kwijt in ons magazijn. De unieke, mobiele verhuiscontainers van Verhuizingen Louis lenen zich perfect voor de tijdelijke opslag van uw inboedel. Meubelbewaring gebeurt altijd onder temperatuur- en vochtcontrole zodat de meubels geen schade oplopen.

Ook kan u bij ons terecht voor selfstorage. Via selfstorage bergt u uw spullen veilig op, zo lang u maar wilt. Hierbij staat u zelf in voor het transport en de stockage van uw spullen in de opslagruimte. Door voortdurende vernieuwingen en investeringen, zijn we één van de meest toonaangevende bedrijven binnen de branche.

Verhuislift huren Bree

Wilt u zelf voor het vervoer zorgen op de verhuisdag, maar heeft u wel hulp nodig met bepaalde grote stukken? Ook voor enkele stukken kan u bij ons een verhuislift met bediener inhuren om alles op een veilige manier boven te krijgen. Met onze ervaren vakkennis kunnen wij op de meeste plaatsen onze liften professioneel opstellen en u helpen met het in- en uitladen van uw inboedel. U kan bij ons terecht voor verhuisliften tot de achtste verdieping.

Contacteer ons op het nummer 089 35 80 86 om een offerte aan te vragen.

Menu