Bedrijfsverhuizingen

Snel & zorgeloos uw bedrijf verhuizen

Een bedrijfsverhuizing is een belangrijk moment in de ondernemening en vaak betekent dit slapeloze nachten voor de leiding. Het nieuwe bedrijf moet worden ingericht, bureau’s moeten worden geplaatst, kamers ingedeeld, schoongemaakt, alles ingepakt en natuurlijk moeten er verhuiswagens worden geregeld. En ondertussen de boel draaiende houden. Uw bedrijf verhuizen? Dat wil u efficiënt en volgens plan doen zodat u snel weer aan de slag kan op uw nieuwe locatie. Bij een bedrijfsverhuis is het zaak om uw dagelijkse werkzaamheden zo weinig mogelijk in gedrang te brengen. Wij bieden dan ook al jaren een volledige, flexibele en hoogwaardige service in het verhuizen van kantoren in heel België, ook in complexe omstandigheden.

Efficiënt uw kantoor verhuizen

Een klein kantoor of een volledig bedrijfsgebouw, een ziekenhuis of een archiefverhuizing, wij zijn uw  betrouwbare partner voor alle types kantoorverhuizingen. Onze gespecialiseerde teams zorgen voor een vlekkeloos verloop van uw kantoorverhuizing. Samen met de te verhuizen afdeling maken we een planning op zodat het bedrijf en de medewerkers zo weinig mogelijk hinder ondervinden van de verhuis.

Dankzij onze praktische klusjesmannen zijn uw medewerkers in geen tijd weer aan het werk. Onze teams zijn flexibel zodat de dagelijkse gang van zaken niet gehinderd wordt. Tevens beschikken we over heel wat degelijk materiaal dat regelmatig gekeurd wordt.  Wij voorzien voor uw kantoorverhuizing voldoende logistiek materieel: verhuizers, verhuiswagens, steekkarretjes, ladderliften, rolcontainers, boxen voor computers, boxen voor archieven, enz.

Nauwgezette administratieve opvolging

Door onze goede zorgen en administratieve opvolging raakt alles veilig en wel op zijn nieuwe plek. Wij kunnen u helpen met uw inventaris opmaken alsook met het opstellen van een verhuisplan. U kan deze taken ook volledig aan ons uitbesteden. Indien gewenst maken wij samen met u een inrichtingsplan op. Hierdoor verloopt uw bedrijfsverhuizing snel & efficiênt en blijven onaangename verrassingen achterwege.

We informeren er u graag over, contacteer ons voor meer informatie

Lopen uw goederen, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, toch nog bepaalde risico’s? Dan biedt onze verhuisverzekering de nodige geruststelling.

In een mum van tijd alles uit uw kantoor verhuizen – zonder schade of verlies? Verhuizingen Louis draagt niet voor niets het label van ‘Erkend Verhuizer‘. Roep onze hulp in om uw bedrijf te verhuizen.

Wij werken in Limburg: wijde regio Hasselt, Tongeren, Genk en Sint-Truiden.

  • Uw kantoormeubelen en stockgoederen worden zorgvuldig ingepakt in stevige verhuisdozen. Dat kan Uzelf doen, of laten doen door onze verhuizers, terwijl uw personeel verder werkt.

  • Terwijl we uw kantoor verhuizen, demonteren en monteren we uw dossierkasten, bureaus en rekken waar nodig. Kleine onderdelen, zoals schroeven of pluggen, bewaren we netjes apart. Zo staat straks alles weer stevig in elkaar.

  • Machines of brandkoffers? De verhuizers nemen alles mee naar uw nieuwe bedrijf. en verhuizen zelfs de zwaarste of grootste spullen.

  • Uw meubelen van of naar een verdieping verhuizen? Met onze verhuislift gebeurt het snel en veilig tot op de achtste verdieping.

Menu