Met een verhuiscontainer naar het buitenland

Met een verhuiscontainer naar het buitenland, hoe gaat dat?

Verhuizen naar het buitenland is behalve een groot avontuur ook iets dat erg veel voorbereiding vergt. Tenslotte is een internationale verhuis – meer nog dan een gewone verhuis – een niet alledaagse gebeurtenis. Er komt erg veel bij kijken en daarom kiezen de meeste mensen ervoor om in zee te gaan met een verhuisfirma die ervaring heeft met het verschepen van verhuiscontainers naar het buitenland. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat én waar u op moet letten, dat leest u hier.

Uw internationale verhuis voorbereiden

Verpak uw inboedel volledig schokvrij in verhuisdozen en andere beschermings- materialen. Daarna wordt uw inboedel in op maat gemaakte vrachtkisten of verzegelde verhuiscontainers geplaatst. Op dat moment wordt ook de inventaris van uw goederen opgemaakt. Deze is nodig voor het inklaren van uw inboedel bij aankomst.

Als alles volledig volgens het boekje is ingepakt en geïnventariseerd, wordt de container klaargezet voor verscheping op de afgesproken dag. In het land van bestemming nemen lokale en ervaren agenten de inklaring voor hun rekening, waarna uw nieuwe leven in het buitenland kan beginnen.

Uw verhuiscontainer specialist

Voor uw goederen in een verhuiscontainer naar het buitenland kunnen verscheept worden, komt er behoorlijk wat voorbereiding aan te pas. Het is daarom aan te bevelen om met een ervaren verhuispartner in zee te gaan die u professioneel kan begeleiding bij het correct inpakken van uw huisraad, maar ook weet heeft van alle douaneformaliteiten en de lokale wetgeving en procedures. Wij werken enkel samen met gecertificeerde partners.

Heeft u specifieke vragen over verhuizen naar het buitenland? Plant u een internationale verhuis met een verhuiscontainer? Contacteer ons voor meer informatie.

  • Uw huisraad of kantoormeubilair wordt stevig ingepakt in aangepast materiaal.

  • Geen stuk is te groot, te zwaar of te kostbaar: alles wordt zorgvuldig naar uw bestemming gebracht. En daar ook uitgepakt en gemonteerd.

  • Een netwerk van internationale verhuizers staat klaar om alle douaneformaliteiten bij vertrek en aankomst te regelen. En brengt ook de nodige verzekeringen in orde.

  • Afhankelijk van uw bestemming regelen onze internationale verhuizers een vliegtuig, boot met zeecontainer, of vrachtwagen - of een combinatie van deze transportmiddelen.

Menu